eTwinning

Nis

Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak yeni bir E-twinning projesine dahil olduk. “A Musical Journey” adlı projemizin kurucu ortakları Türkiye ve Azerbaycan’dır. Projede 12 farklı ülkeden 25 öğretmen bulunmaktadır. Bu ülkeler Türkiye, Azerbaycan, Ukrayna, Litvanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Romanya, İtalya, Polonya, Moldova, Gürcistan ve Yunanistan’dır. Bu projede, Öğrencilerin müzik ve İngilizce becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Diğer amacımız ise öğrencilerin özgüvenini ve yaratıcılığını geliştirmektir. Mart ayında başlayan projemiz haziran ayında tamamlanacaktır.

E-TWINNING PROJECT

We are participated in a new E-twinning project as Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Secondary School. The project "A Musical Journey" is conducted by two partners (Türkiye&Azerbaijan). There are 25 teachers from 12 contries. These countries are Türkiye, Azerbaijan, Ukraine, Lithunia, Bulgaria, Bosna Herzegovina, Romania, Italy, Poland, Moldova, Georgia and Greece. In this project, we aim to improve students' music and English skills. The other aim is to develop students' self confidence and creativity. Our project has begun in March and it will be completed in June.