Abdullah YILDIZ - Okul Müdürü

1987 yılında Giresun-Bulancak´ta doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini ilçe merkezlerinde tamamladı. Giresun Anadolu İmam-Hatip Lisesinden 2005 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ankara  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü´nde üniversite eğitimine başladı. 2012 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü´nde ikinci lisans eğitimini tamamladı. Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde (TODAİE) yüksek lisans eğitimine  başladı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

2007 yılında  başladığı  memuriyet  hayatına,  2010 yılından itibaren MEB´de çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yapmıştır. 04 Ekim 2019  tarihinde  okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Şubat 2024 tarihinden itibaren Okul Müdür Vekili olarak çalışmaktadır.