Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda  müdürlük görevine başladığı ilk günden itibaren gayretli çalışmaları ve vizyonu ile tüm öğretmen kadromuza heyecan aşılayan bu itibarla Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'muzun şu anda bulunduğu noktaya gelmesinde  büyük emeği geçen Eğitim Bir Sen Ankara 8. Nolu Şube Başkanımız Sayın Güngör Erdoğan'ı makamında ziyaret ettik. Milli Eğitim, sendikal çalışmalar ve okulumuz konusunda yaptığımız samimi bir hasbihalin ardından başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Samimi misafirperverliği için başkanımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 11:34 - Görüntülenme: 84