Okulumuza Ön Kayıtlarımız Başlamıştır

Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu olarak "İmam Hatip Ortaokulu" programıyla beraber yürüttüğümüz "Yabancı Dil Ağırlıklı" programın yanına bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşıyoruz.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibariyle "Örgün Eğitimle Beraber Kız Hafızlık Projesi" okulumuzda uygulanmaya başlıyor. Proje kapsamında ilkokul 4. sınıfı bitiren 40 kız öğrenci, okulumuz bünyesinde hem örgün eğitimini tamamlayacak hem de "Kur'an Kursu" iş birliğiyle hafızlık programı eğitimi alacaklardır. Yoğun talep üzerine "Örgün Eğitimle Beraber Kız Hafızlık Projesi" sınavı 21 Haziran Pazartesi saat 10.30 da kontenjanızmızın 3 katı başvuru ile gerçekleştirdik. Sınava katılan ve ve sınavda başarılı olan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuza örgün eğitimle birlikte  kız hafızlık projesi haricinde Yabancı Dil Ağırlıklı sınıflarımız ve İmam Hatip Programı uygylayan sınıflarımıza kız ve erkek öğrencilerimizi sınırlı kontenjanlarımız dahilinde kayıt yapmaktayız.

Ön kayıt için okula bizzat gelerek kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Okul tanıtım broşürümüz için tıklayınız.

10-06-202110-06-202110-06-2021

Yayın: 02.05.2021 - Güncelleme: 29.04.2022 10:14 - Görüntülenme: 5354