HEDEF LGS 2024

Ara

Pursaklar Belediyesi tarafından başlatılan "ÖZETİNİ GETİR, KİTABINI GÖTÜR" kampanyası kapsamında öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde okudukları kitapların özetlerini götürüp hediye kitaplarını almaya başladılar.

Okuma ve yazma becerilerinin geliştirilmesine yönelik bu ve benzeri çalışmalar, öğrencilerimizin her alanda başarılı fertler olarak yetişmesi için elzemdir.

Bu amaçla kampanyaya katılan tüm öğrencilerimize, rehberlik eden öğretmenlerimize ve "PURSAKLAR BELEDİYESİ"ne teşekkür ederiz.

HEDEF LGS 2022

Okulumuz Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Hedef LGS 2022 projesine dahil edilmiştir. Bu proje ile öğrencilerimizi LGS'ye hazırlamayı, onları hedeflerine ve başarıya ulaştırmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında okulumuzda kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. LGS hazırlık sürecinde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.